Edukacija: Modeli promocije turističkog sadržaja kroz društvene mreže

1. lipnja 2022. u Društvenom centru Lastovo održana je edukacija iz programa Neformalnog obrazovanja na temu: “Modeli promocije turističkog sadržaja kroz društvene mreže”.

Sana Vitas predstavila je aktualne modele promocije tematskih turističkih sadržaja na društvenim mrežama s naglaskom na autohtone priče, storytelling te primjenu tih sadržaja kao dodane vrijednosti za privatne iznajmljivače, hotelijere, ugostitelje i ostale turističke dionike. Sudionici su mogli na primjerima naučiti nešto novo te primjeniti stečeno znanje u praksi.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Aktivnosti programa/projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova” te Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.