Predavanja – Sudioničko upravljanje

Kroz Program predavanja o primjerima dobrih praksi sudioničkog upravljanja u javnim prostorima u projektu Društveni centar Lastovo dosad su predstavljeni Lazareti iz Dubrovnika, a 7. i 8. svibnja 2021. predstavljeni su Lamparna iz Labina te MKC Split.

Ana Šilović putem ZOOM platforme održala je predavanje koje se pratilo u Društvenom centru Lastovo o pojmu sudioničkog upravljanja i primjerima dobre prakse sudioničkog upravljanja te je predstavila sudionicima ključne značajke sudioničkog upravljanja na primjeru Kulturno-društvenog centra Lamparna i nekoliko internacionalnih praksi, dok je Darko Ivanovski iz Skateboard kluba KOLO predstavio sudioničko upravljanje i dijeljenje prostora u MKC Split te iskustvo adaptacije prostora u skladu s potrebama organizacije i korisnika.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Aktivnosti programa/projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”.