Predavanje/okrugli stol – Doprinos registrirane nematerijalne kulturne baštine održivosti lokalne zajednice: pokladne prakse

U suradnji s partnerom na projektu Općinom Lastovo 26. svibnja 2021. u Društvenom centru Lastovo organizirano je i održano predavanje/okrugli stol iz Programa Pametni otoci na temu “Doprinos registrirane nematerijalne kulturne baštine održivosti lokalne zajednice: pokladne prakse”. Iva Niemčić približila je sudionicima područja nematerijalne kulture i značaj nematerijalne kulturne baštine koja ista ima u održivosti lokalne zajednice te procedure i postupke koji su potrebni kako bi se nematerijalna kulturna baština stavila pod zaštitu.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Aktivnosti programa/projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”.