Program neformalnog obrazovanja – umjetnička edukacija “Njene nježne ruko(tvorine)”

U sklopu programa neformalnog obrazovanja bila nam je čast ugostiti Karin Grenc koja je po školovanju i zanimanju grafička dizajnerica, a po rođenju i životnom opredjeljenju slikarica. Osim slikarstva, radi u kiparstvu i grafičkom dizajnu. Djela joj se nalaze u privatnim zbirkama po svijetu. Članica je Hrvatske udruge likovnih umjetnika – Split. Izlagala je na brojnim skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu te samostalno. Česta je sudionica likovnih kolonija i humanitarnih aukcija.

U Društvenom centru Lastovo 30. siječnja 2021. zainteresirane sudionike je kroz praktičan rad poučila kako razviti maštu i pronaći važno u naoko nevažnom, odbačenom. Korištenjem raznih prirodnih materijala prikazala je kako otkriti novo u postojećem, naoko nevidljivom. Recikliranjem, reanimacijom predmeta, sudionici su pretvaranjem, sa malim intervencijama, izradili djela koja nastavljaju život u drugom, trećem, novom obliku i prostoru.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.