Radionica Građanski inkubator: Identitet

19. ožujka 2022. godine, u Društvenom centru Lastovo, održana je prva od deset radionica Građanskog inkubatora na temu “Identitet”. Cilj radionica je osnažiti sudionike kao aktivne subjekte, nositelje društvenih promjena koji poznaju i razumiju društveno-političke procese i kritički ih promišljaju. Voditelj radionice Petar Kelvišer sudionike je uveo u osnovne informacije građanskog odgoja i obrazovanja te im istaknuo na koji način identitet pridonosi promjenama u društvu.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Aktivnosti programa/projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova” te Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.