Radionice klapskog pjevanja

U lipnju u Društvenom centru Lastovo po popuštanju epidemioloških mjera u suradnji s partnerima Ženskom klapom Ladesta i KUD “Fumari” s veseljem je nastavljeno održavanje radionica klapskog pjevanja pod vodstvom maestra Janesa Vlašića. 5. lipnja 2021. održane su radionice ženskog i muškog klapskog pjevanja te ženskog klapskog pjevanja za mlade, dok su 18. lipnja 2021. održane radionice ženskog i muškog klapskog pjevanja. Cilj radionica je prenijeti ljubav prema tradicionalnom klapskom pjevanju na mlade koji će dalje prenositi i čuvati identitet višeglasnog pjevanja te oplemeniti kulturni život na otoku Lastovu.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Aktivnosti programa/projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”.