Trening “Volontiranje mladih i kako osmisliti programe za volontiranje mladih”

19. i 20. siječnja 2021. održan je Trening na temu “Volontiranje mladih i kako osmisliti programe za volontiranje mladih” koji se pratio online putem ZOOM platforme i uživo u Društvenom centru Lastovo. Trening je vodila Antonia Matković, trenerica s višegodišnjim iskustvom u radu u području razvoja volonterstva. Na treningu su sudjelovali korisnik i partneri u projektu Društveni centar Lastovo UP.04.2.1.07.0157.

Glavni cilj treninga bio je doprinijeti snažnijem uključivanju mladih volontera u lokalnu zajednicu kroz edukaciju i osposobljavanje predstavnika organizatora volontiranja o menadžmentu volontera i osmišljavanju programa za volontiranje mladih.

Projekt sufinancira Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:
1.269.638,89 HRK

Iznos sufinanciranih sredstava od strane EU:
1.079.193,06 HRK

Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Udruge Dobre DobričevićStajališta izražena na stranici isključiva su odgovornost Udruge Dobre Dobričević i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Aktivnosti programa/projekta provode se uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”.